Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

New York, New York – Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 156 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.60
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 85913EAN: 6438044039757

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

New York, New York on ai­na tun­tu­nut kum­mal­li­sel­ta pet­ty­myk­seltä.

New York, New York on ai­na tun­tu­nut kum­mal­li­sel­ta pet­ty­myk­seltä. Upea oh­jaa­ja, pääo­sa­ne­sittäjä ja mu­siik­ki eivät näemmä riitä.
Ta­ri­nan di­lem­ma­kin on pä­tevä: kak­si luo­vas­sa yh­teis­työssä kor­keal­le yltävää ih­mistä ei pys­ty elämään yh­dessä. Sak­so­fo­nis­tin (Ro­bert de Ni­ro) ja lau­la­jat­ta­ren (Li­za Min­nel­li) suh­de ei nos­ta kat­so­jan lämpöä edes pa­ris­kun­nan vai­keis­sa het­kissä. Ul­ko­puo­li­nen tun­ne jäytää kat­so­jaa. Tätä on kui­ten­kin syytä pu­res­kel­la ai­ka ajoin.

Kuva, ääni & ekstrat

Scorsese meni pitkälle pyrkiessään autenttiseen Big Band -ajankuvaan ja aikansa elokuvien tunnelmaan: liki akatemiasuhdetta oleva laajakuva kohisee ja näyttää pehmeältä. Hieno ääniraita. Kahdella levyllä. Ekstroissa ohjaajan 6 min. esittely, kommenttiraita, kuvaaja Laszlo Kovacsin kommentit kolmeen kohtaukseen, 25+27 min. dokumentit, 40 min. poistettuja ja vaihtoehtoisia kohtauksia, vaihtoehtoloppu, kuvagalleria, kahden kohtauksen kuvakäsikirjoitukset ja satunnaisia muita, 8 sivun triviavihko, tiiseri ja traileri. Ekstrat on tekstitetty suomeksi. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy