Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Old Man Who Read Love Stories

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Luis Sepúl­ve­dan ro­maa­niin pe­rus­tu­va mo­ni­ta­hoi­nen ja rau­hal­li­sen ele­gan­tis­ti avau­tu­va ta­ri­na van­huk­ses­ta, jo­ka on asu­nut kym­me­niä vuo­sia les­kenä Ama­zo­nin vii­da­kos­sa pitäen mie­lensä vir­keänä lu­ke­mal­la rak­kaus­ro­maa­ne­ja.

Luis Sepúl­ve­dan ro­maa­niin pe­rus­tu­va mo­ni­ta­hoi­nen ja rau­hal­li­sen ele­gan­tis­ti avau­tu­va ta­ri­na van­huk­ses­ta, jo­ka on asu­nut kym­me­niä vuo­sia les­kenä Ama­zo­nin vii­da­kos­sa pitäen mie­lensä vir­keänä lu­ke­mal­la rak­kaus­ro­maa­ne­ja. Nyt pitkän hil­jai­se­lon jäl­keen mies ko­kee toi­sen nuo­ruu­den löytäessään uu­den ihas­tuk­sen ja joh­taes­saan vielä sa­mal­la metsäs­tys­seu­ruet­ta kylää uh­kaa­van kis­sa­pe­don jäl­jil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Tumma ja vähäkohinainen, mutta hetkittäin harmillisen pehmeä kuva. ÄÄäniraita on pääsääntöisesti hillitty yhdistelmä dialogia, musiikkia ja viidakon taustaääniä. Ekstroissa anamorfinen traileri. Kannessa ilmoitetaan väärä kesto. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy