Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sniper

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.81*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vi­deo­viih­tee­seen hyy­ty­nyt Tom Be­ren­ger vetää as­tet­ta tiu­kem­man roo­lin ar­mei­jan sa­la-am­pu­ja­na, jo­ka har­ven­taa an­tia­me­rik­ka­lais­ten ri­vejä Pa­na­man vii­da­kois­sa.

Vi­deo­viih­tee­seen hyy­ty­nyt Tom Be­ren­ger vetää as­tet­ta tiu­kem­man roo­lin ar­mei­jan sa­la-am­pu­ja­na, jo­ka har­ven­taa an­tia­me­rik­ka­lais­ten ri­vejä Pa­na­man vii­da­kois­sa. Kiil­to­ku­va­po­ju Bil­ly Za­ne yrittää py­syä perässä. On­nis­tu­neen vähäe­lei­nen toi­min­tat­ril­le­ri, jon­ka juo­ni on ke­vyttä kes­to­kau­raa mut­ta toi­min­ta su­la­vaa ja räis­kintä jär­jen ra­jois­sa.
Ku­va on toi­si­naan hie­man tum­ma tark­kuu­den kus­tan­nuk­sel­la, mut­ta pääo­sin var­sin hyvä. Vaa­ti­ma­ton ää­ni­rai­ta on dia­lo­gil­taan sel­keä ja te­hos­teil­taan mu­kiin­me­nevä. Pa­ri käännös­vir­hettä. Fak­tat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy