Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Superstore - kaudet 1-5

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2015-2020Kesto: 100 x 21 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

NBC-­ka­na­van ko­me­dia­sar­ja te­kee su­per­mar­ke­teil­le sa­man mitä Si­li­con Val­ley -­sar­ja te­ki tek­nos­tar­tu­peil­le.

NBC-ka­na­van ko­me­dia­sar­ja te­kee su­per­mar­ke­teil­le sa­man mitä Si­li­con Val­ley -sar­ja te­ki tek­nos­tar­tu­peil­le. Mikään ei ole tässä liian pyyhää ke­vyes­ti nälväistäväk­si, mut­ta tun­nel­ma py­syy sil­ti ke­peänä. Näennäi­ses­ti sar­ja suo­ras­taan tap­paa ai­kaa, mut­ta ri­vien vä­listä vä­lit­tyy tiuk­ka kri­tiik­ki eri­tyi­ses­ti am­mat­ti­liit­to­ja vas­tus­ta­via iso­ja ta­va­ra­ta­lo­ket­ju­ja koh­taan. Myös po­mot kes­kimää­rin ve­detään kö­lin ali vielä sil­loin­kin kun "yk­si omis­ta" lo­pul­ta ereh­tyy joh­to­por­taa­seen.
Na­pa­kas­ti kir­joi­tet­tu sar­ja ete­nee eta­na­dy­na­mii­tin vim­mal­la ja löytää hu­pai­san vä­li­ta­son tyhjän­toi­mit­ta­mi­sen ja yh­teis­kun­nal­lis­ten pa­lo­pu­hei­den vä­li­maas­tos­ta. Ko­ti­maas­saan Yh­dys­val­lois­sa suo­sio­ta saa­vut­ta­nut sar­ja on keväällä 2021 juu­ri lo­pe­tet­tu kuu­den­nen kau­ten­sa myötä. Netf­li­xiin vii­mei­nen kau­si ei vielä ole eh­ti­nyt, jo­ten en­simmäi­set vii­si kaut­ta eh­ti­nee nyt ah­mia so­pi­vas­ti en­nen vii­mei­sen kau­den saa­pu­mis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä videomainen toteutus. (IJ)
04/06/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy