Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Superstore - kaudet 1-5

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2015-2020Kesto: 100 x 21 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

NBC-­ka­na­van ko­me­dia­sar­ja te­kee su­per­mar­ke­teil­le sa­man mitä Si­li­con Val­ley -­sar­ja te­ki tek­nos­tar­tu­peil­le.

NBC-ka­na­van ko­me­dia­sar­ja te­kee su­per­mar­ke­teil­le sa­man mitä Si­li­con Val­ley -sar­ja te­ki tek­nos­tar­tu­peil­le. Mikään ei ole tässä liian pyyhää ke­vyes­ti nälväistäväk­si, mut­ta tun­nel­ma py­syy sil­ti ke­peänä. Näennäi­ses­ti sar­ja suo­ras­taan tap­paa ai­kaa, mut­ta ri­vien vä­listä vä­lit­tyy tiuk­ka kri­tiik­ki eri­tyi­ses­ti am­mat­ti­liit­to­ja vas­tus­ta­via iso­ja ta­va­ra­ta­lo­ket­ju­ja koh­taan. Myös po­mot kes­kimää­rin ve­detään kö­lin ali vielä sil­loin­kin kun "yk­si omis­ta" lo­pul­ta ereh­tyy joh­to­por­taa­seen.
Na­pa­kas­ti kir­joi­tet­tu sar­ja ete­nee eta­na­dy­na­mii­tin vim­mal­la ja löytää hu­pai­san vä­li­ta­son tyhjän­toi­mit­ta­mi­sen ja yh­teis­kun­nal­lis­ten pa­lo­pu­hei­den vä­li­maas­tos­ta. Ko­ti­maas­saan Yh­dys­val­lois­sa suo­sio­ta saa­vut­ta­nut sar­ja on keväällä 2021 juu­ri lo­pe­tet­tu kuu­den­nen kau­ten­sa myötä. Netf­li­xiin vii­mei­nen kau­si ei vielä ole eh­ti­nyt, jo­ten en­simmäi­set vii­si kaut­ta eh­ti­nee nyt ah­mia so­pi­vas­ti en­nen vii­mei­sen kau­den saa­pu­mis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä videomainen toteutus. (IJ)
04/06/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy