Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Siinä meni naapurisuhteet

There Goes the Neighbourhood a.k.a. Paydirt 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mil­joo­nia rai­vo­hul­lun nai­sen kel­la­ris­sa, Jeff Da­niels ja tu­si­na muu­ta kum­ma­jais­ta kil­pa­sil­la aar­tees­ta.

Mil­joo­nia rai­vo­hul­lun nai­sen kel­la­ris­sa, Jeff Da­niels ja tu­si­na muu­ta kum­ma­jais­ta kil­pa­sil­la aar­tees­ta. Nui­vaa viih­dettä kaik­ki­nen­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Roskainen ja häiriöinen kuva, parhaimmillaankin vain keskinkertaista VHS-tasoa. Ääniraita hieman laadukkaampi, mutta sisällöltään yhtä lattea. Faktat. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Bill Phillips
Pääosissa: Jeff Daniels
Tarina: Bill Phillips
Kuvaus: Walt Lloyd
Musiikki: David Bell

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy