Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Saalistaja

The Hunted 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ser­bien mo­raa­lia ei suu­rem­min kau­nis­tel­la elo­ku­van alus­sa, jo­ka si­joit­tuu Ko­so­von kan­san­mur­han ai­koi­hin.

Ser­bien mo­raa­lia ei suu­rem­min kau­nis­tel­la elo­ku­van alus­sa, jo­ka si­joit­tuu Ko­so­von kan­san­mur­han ai­koi­hin. Ame­rik­ka­lai­nen so­ti­las (Be­ni­cio del To­ro) se­koaa Bal­ka­nin epäin­hi­mil­li­siin työo­loi­hin ja teu­ras­taa suu­ria val­koi­sia metsästä­jiä Ore­go­nis­sa. Mie­hen kou­lut­ta­ja (Tom­my Lee Jo­nes) al­kaa jah­da­ta op­pi­las­taan.
Ih­meel­li­nen ram­bo-hu­ti huip­puoh­jaa­jal­ta. Var­sin­kin pääo­sit­ta­jien vä­li­nen en­simmäi­nen tais­te­lu on koh­tauk­se­na suo­ras­taan nau­ret­ta­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, erottelukyvyltään moitteeton kuva. Kaksi ääniraitaa, jotka pistävät kuulijan autenttisesti tilanteiden keskelle. Ekstroihin on tallennettu 16 + 8 + 10 + 4 + 9 min. dokumentit, kommenttiraita, 9 min. poistettuja kohtauksia ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy