Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bulletproof Monk

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kuin Mus­ta­naa­mion le­gen­da, jo­ka al­kaa Tii­be­tissä 1941 Ylvään To­tuu­den temp­pe­lissä: nat­sit yrittävät anas­taa maail­man sa­lai­suu­det sisältävää Ää­rettömän Voi­man kääröä.

Kuin Mus­ta­naa­mion le­gen­da, jo­ka al­kaa Tii­be­tissä 1941 Ylvään To­tuu­den temp­pe­lissä: nat­sit yrittävät anas­taa maail­man sa­lai­suu­det sisältävää Ää­rettömän Voi­man kääröä. Tästä al­kaa uu­den var­ti­jan (C­how Yun-Fat) 60 vuot­ta kestävä var­tiou­rak­ka. Kun siir­rytään ny­kyai­kaan, mun­kin pitäi­si löytää seu­raa­jak­si tei­ni­ko­me­diois­ta tut­tu kas­vo (Sean Wil­liam Scott). Vält­te­lee pa­him­pia lap­sel­li­suuk­sia, mut­ta ri­maa hi­poen.

Kuva, ääni & ekstrat

Virheetön kuva. Kaksi elävää ääniraitaa. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 84 min. dokumentit, biografiat, 17 min. poistettuja kohtauksia, vaihtoehtoloppu, kuvagalleria, faktaruutuja, tiiseri ja traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy