Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Staircase

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: GlobalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Global) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Pie­ni 1800-­lu­vun Uu­den Mek­si­kon seu­ra­kun­ta kamp­pai­lee saa­dak­seen ra­ken­teil­la ole­van kap­pe­lin­sa val­miik­si.

Pie­ni 1800-lu­vun Uu­den Mek­si­kon seu­ra­kun­ta kamp­pai­lee saa­dak­seen ra­ken­teil­la ole­van kap­pe­lin­sa val­miik­si. Kuo­le­van ab­be­dis­san vii­mei­nen toi­vo on sa­la­peräi­nen muu­ka­lai­nen, jo­ka lu­paa ra­ken­taa puut­tu­van por­tai­kon.
Pie­ni ta­lo pree­rial­la -tyy­li­nen läm­min­hen­ki­nen tv-d­raa­ma ei tuo gen­reen mitään uut­ta, mut­ta se­koit­taa van­hat ai­nek­set tai­dol­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä kuva ja hiomaton ääniraita. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy