Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kirottujen laiva

Voyage of the Damned 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 151 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
1.85
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Juu­ri en­nen toi­sen maail­man­so­dan aat­toa Nat­si-­Sak­sa päästää 937 juu­ta­lais­ta Ha­van­naan suun­taa­vaan lai­vaan.

Juu­ri en­nen toi­sen maail­man­so­dan aat­toa Nat­si-Sak­sa päästää 937 juu­ta­lais­ta Ha­van­naan suun­taa­vaan lai­vaan. Po­liit­ti­nen int­ri­goin­ti joh­taa lai­vaa ta­kai­sin Sak­saa ja kes­ki­tys­lei­rejä koh­ti.
Hie­no kas­ti (von Sy­dow, Wel­les, Ma­son, Du­naway, Mc­Dowell, Fer­rer, Gaz­za­ra) aut­taa jäh­meähkön draa­man ete­ne­mistä. Keräi­lijää kiin­nos­taa se, et­tei ky­seessä ole mark­ki­noil­le lei­kat­tu, pa­ri­kym­mentä mi­nuut­tia ly­hyem­pi ver­sio.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas ei-anamorfinen kuva, kun ottaa huomioon elokuvan iän. Tekstitykset on tallennettu kuva-alan päälle, joten tätä voi pyörittää normaalilla tv:n laajakuvatoiminnolla. Siisti ääniraita. Ekstroihin on tallennettu vain biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy