Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Apollo 13

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ric­hie "­naa­pu­rin­poi­ka" Cun­ning­ham jät­ti on­nek­sem­me On­nenpäivät taak­seen ja al­koi iso­na elo­ku­vaoh­jaa­jak­si.

Ric­hie "naa­pu­rin­poi­ka" Cun­ning­ham jät­ti on­nek­sem­me On­nenpäivät taak­seen ja al­koi iso­na elo­ku­vaoh­jaa­jak­si. "Hous­ton, meillä on on­gel­ma" on myyt­ti­nen lau­sah­dus. Har­va ny­ky­pol­ven ih­mi­sistä tie­si en­nen tätä elo­ku­vaa, että lau­se kuul­tiin Apol­lo 13:n len­nol­la.
Tämä lois­ta­va epäon­nis­tu­mi­nen oli 1960-lu­vun lo­pun suu­ri me­dia-ai­he. Ää­rimmäi­sen jän­nittävä elo­ku­va ja hyvä kas­ti: Tom Hanks, Ga­ry Si­ni­se, Ed Har­ris, Ke­vin Ba­con ja Bill Pax­ton.
Ko­ho­koh­ti­na koh­dis­tus maa­han ja lo­pun epä­var­muus. Kyl­miä vä­reitä lisää se, että kaik­ki on ta­pah­tu­nut to­del­li­suu­des­sa.
En­simmäi­nen elo­ku­va, jo­ta ku­vat­tiin to­del­li­ses­sa pai­not­to­mas­sa ti­las­sa. Ar­mei­jan har­joi­tus­ko­nees­sa saa­vu­tet­tiin pai­not­to­muus 25 se­kun­nin in­ter­val­leis­sa, jois­sa ku­vauk­set mes­ta­ril­li­ses­ti suo­ri­tet­tiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei erinomainen, mutta hyvä, anamorfinen kuva. Super 35. Ääniraita ottaa monikanavaisuudesta paljon irti. Katsoja tuntee joutuneensa avaruuskapseliin. Tämä on itse asiassa Collector's Edition: traileri, ohjaajan ja astronautti Jim Lovellin ja vaimon kommenttiraidat, filmografiat ja faktaruutuja tuotannosta. R1:nä myös DTS-versio.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy