Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Godzilla

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1998Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 21739EAN: 5051162224471

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Mörkö tulee
Mörkö tulee

Elokuva

Rans­ka­lais­ten ydin­ko­keet Tyy­nen­me­ren ato­leil­la saa­vat har­mit­to­man lis­kon kas­va­maan pil­ven­piirtäjän ko­koi­sek­si di­no­sau­ruk­sek­si.

Rans­ka­lais­ten ydin­ko­keet Tyy­nen­me­ren ato­leil­la saa­vat har­mit­to­man lis­kon kas­va­maan pil­ven­piirtäjän ko­koi­sek­si di­no­sau­ruk­sek­si. King Kon­gin ta­voin otus pää­tyy rel­lestämään Man­hat­ta­nil­le, missä jouk­ko tie­de­mie­hiä ja lii­pa­sin­herk­kiä so­ti­lai­ta poh­tii pa­ras­ta ta­paa nor­ma­li­soi­da ti­lan­ne.
Ja­pa­nis­sa suo­sit­tu­jen God­zil­la-seik­kai­lu­jen jenk­ki­ver­sio mais­tuu vai­sul­ta Ju­ras­sic Par­kin ko­piol­ta, jo­ka tar­joi­lee pu­ru­ku­mia ja pop­cor­nia, mut­ta viih­dyttä­mi­sen si­jaan on­nis­tuu saa­maan vain vat­san se­kai­sin. Jo­ta­kin on pie­lessä kun edes alun hir­viön odo­tus­het­kistä ei saa tun­nel­maa ai­kai­sek­si — kaik­ki tun­tuu ete­nevän ta­sais­ta tah­tia tu­tun kaa­van mu­kaan il­man minkään­lais­ta oma­lei­mai­suu­den vi­vah­det­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Aikoinaan ensimmäisiä suomalaisia laajakuva-VHS-julkaisuita edustanut ja sen jälkeenkin DVD:n lanseerauskampanjan mainosvideoksi kelvannut elokuva näyttää yhä hyvältä. Kuva ylittää nyt DVD-tason kuvan terävyydessä ja levollisuudessa, mutta ei kirkkaasti. Kumiseva tehosteääniraita on päivitetty häviöttömäksi DTS-HD Master Audioksi, ja lopputulos on täysin mukiinmenevä vaikka sisällöllisesti anti onkin vaisua. Ekstroissa tehostetiimin asiapitoinen kommenttiraita, making of -kooste, musiikkivideo, kooste taistelukohtauksista ja triviapeli. (IJ)
04/09/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy