Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Forgotten Silver

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 53 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.53
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jack­son goes Or­son Wel­les.

Jack­son goes Or­son Wel­les. "Do­ku­ment­ti" uu­si­see­lan­ti­lai­ses­ta elo­ku­va­pio­nee­ris­ta, jo­ka kek­si hil­jai­suu­des­sa jo 1900-lu­vun alus­sa pitkän elo­ku­van, kung­fun, alas­ton­koh­tauk­set, ää­ni­fil­min ja pal­jon muu­ta. Haus­kin­ta on se, että aust­ra­lia­lai­sy­leisö ot­ti ko­ko ju­tun ai­van to­sis­saan.
Leo­nard Mal­tin ja Sam Neill an­toi­vat us­kot­ta­vaa taus­ta­tu­kea. Vas­taa­van yk­sittäi­sen le­vyn jul­kai­si aiem­min Fu­tu­re Film.

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuvan luonne on pseudodokumentaarinen, joten keskitason kuva ja ääni ajavat asiansa mainiosti. Ekstroihin on tallennettu 24 min. dokumentti ja 9 min. poistettuja kohtauksia. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy