Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Oikeuden puolesta

Extreme Prejudice 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 94836EAN: 6415750898236

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Wal­ter Hil­lin kult­tie­lo­ku­vaa kat­soes­sa ei enää ih­met­te­le, kun mie­hestä ai­van to­sis­saan odo­tet­tiin Sam Pec­kin­pa­hin seu­raa­jaa.

Wal­ter Hil­lin kult­tie­lo­ku­vaa kat­soes­sa ei enää ih­met­te­le, kun mie­hestä ai­van to­sis­saan odo­tet­tiin Sam Pec­kin­pa­hin seu­raa­jaa. Mut­ta sit­ten me­ni jo­kin pie­leen, niin tässä­kin.
E­lo­ku­van mai­ne pe­rus­tuu sen­suu­rin ai­koi­naan te­ke­miin leik­kauk­siin, sillä me­no on pe­rin graa­fis­ta. Tämä näyttäi­si ole­van leik­kaa­ma­ton ver­sio.
Tek­sa­sin ran­ge­ri (Nick Nol­te) ta­paa van­han ystävänsä (Hil­lin va­kio­kas­vo Powers Boot­he) ikä­vissä mer­keissä, kun ny­kypäivän län­nen­mies ka­rau­taa pidättämään Mek­si­kon puo­lel­ta ope­roi­vaa huu­me­pa­ro­nia. Sa­maan ai­kaan mi­li­ta­ris­ti­nen ryhmä suun­nit­te­lee suur­ta ope­raa­tio­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää aika kohinaiselta ja pehmeältä. DS-miksaus toimii pieteetillä, eikä ainakaan laukaisten ulivoimaa pystytä vahvistamaan tarpeeksi. Ekstroissa traileri, tiiseri ja 7 min. dokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy