Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The 10th Kingdom

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 416 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

WTC-­kak­sois­tor­nit pistävät silmään tässä mo­nis­ta klas­si­sis­ta sa­duis­ta lai­naa­vas­sa, pitkässä fan­ta­sia­ta­ri­nas­sa.

WTC-kak­sois­tor­nit pistävät silmään tässä mo­nis­ta klas­si­sis­ta sa­duis­ta lai­naa­vas­sa, pitkässä fan­ta­sia­ta­ri­nas­sa. Port­tien kaut­ta kul­je­taan nar­nia­mai­ses­ti mo­der­nin New Yor­kin ja sa­tu­val­ta­kun­tien vä­lillä.
Hyvä näyt­te­lijä­kaar­ti: Scott Co­hen on näh­nyt Se­pe-su­ten­sa ja Jim­my Nail pyöräh­te­lee men­ninkäi­senä. Jo­pa Ann-Marg­ret! Luul­ta­vas­ti lap­set­kin pitävät.

Kuva, ääni & ekstrat

Hallmark-yhtiön tv-minisarja, jolle on tuotantoyhtiön tavan mukaan ominaista tarkka kuva ja nykyaikainen 5.1-ääni. Kolmella levyllä. Ekstroihin on tallennettu 45 min. dokumentti, biografiat, faktaruutuja henkilöhahmoista ja kartta. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: David Carson
Pääosissa: Scott Cohen Jimmy Nail Ann-Margret
Tarina: Simon Moore
Kuvaus: Chris Howard
Musiikki: Anne Dudley
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy