Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Adventures of Sherlock Holmes Vol. I

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 385 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 108725EAN: 6430017004045

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

G­ra­na­da-yh­tiön 1980-­lu­vul­la tuot­ta­ma Sher­lock Hol­mes on yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hais­ta tv-­tuo­tan­nois­ta.

G­ra­na­da-yh­tiön 1980-lu­vul­la tuot­ta­ma Sher­lock Hol­mes on yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hais­ta tv-tuo­tan­nois­ta. Jak­sot esi­tetään kro­no­lo­gi­ses­sa jär­jes­tyk­sessä ja A.C. Doy­len en­simmäi­sen no­vel­li­ko­koel­man mu­kai­ses­ti.
Har­voin tv-sar­ja ylittää hy­viä elo­ku­va­ver­sioi­ta, mut­ta Je­re­my Bret­tin ka­ris­ma yltää jo­pa Ba­sil Rath­bo­nen 1940-lu­vun tait­teen Hol­me­sin ta­sal­le. Rath­bo­ne­han ei ko­vin us­kol­li­nen esi­ku­val­leen ol­lut­kaan.
Näin 1980-lu­vul­la Bret­tin esittämässä lon­too­lai­ses­sa Wynd­hams-teat­te­ris­sa roo­liaan (Sec­ret of Sher­lock Hol­mes). Li­ki sa­maan tun­nel­maan pää­see kat­so­mal­la nämä kah­den le­vyn sisältämät tv-e­lo­ku­vat.
Jak­sot: Skan­daa­li Böö­missä, Tik­ku-u­kot, Lai­vas­to­so­pi­mus, Yk­sinäi­nen pyöräi­lijä, Kie­ro mies, Kir­ja­va nau­ha ja Si­ni­nen kiil­to­ki­vi.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan taso (1.33:1) vaihtelee hieman. Rakeisuus ei kuitenkaan juurikaan häiritse katselua. Monoääni on selkeä. Ei ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy