Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

Ghosts

Hayaletler 

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2020Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: Espoo Cine 2021 
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Espoo Cine 2021) ellei toisin mainita.

Elokuva

Turk­ki­lai­nen do­ku­fik­tio seik­kai­lee ka­duil­la ja to­reil­la, hyp­pien rau­hat­to­ma­na ti­lan­tees­ta toi­seen.

Turk­ki­lai­nen do­ku­fik­tio seik­kai­lee ka­duil­la ja to­reil­la, hyp­pien rau­hat­to­ma­na ti­lan­tees­ta toi­seen. Elämän­reu­nal­la vael­te­le­vat haa­mut löy­tyvät sähkö­kat­kos­ten pi­mentä­mistä huo­neis­ta, au­tioi­tu­nei­den ra­ken­nus­ten syö­ve­reistä.
Yh­teis­kun­nal­li­set vies­tit ovat kes­kiössä. Tyttö­jen tans­si­har­ras­tuk­sel­le kai­va­taan oi­keut­ta. Ai­nai­nen ra­han­puu­te pu­hu­tut­taa. Syy­ria­lais­ten oi­keuk­sia pol­je­taan. Ra­ken­nus­tek­no­lo­gia esit­te­lee var­jo­puo­liaan.
Näennäi­sen do­ku­men­taa­ri­nen ote tä­ri­se­vi­ne ka­me­roi­neen ei an­na elo­ku­val­le ole­mas­sao­lo-oi­keut­ta. Kä­si­kir­joi­tuk­sen sisältö on ta­voit­ta­mat­to­mis­sa, ole­mat­to­mas­ta ke­hyk­sestä ei saa otet­ta. Va­li­tet­ta­vas­ti ti­lan­ne ei ole täl­le la­ji­tyy­pil­le lain­kaan uu­si.
Es­poo Ci­nen oh­jel­mis­tos­ta poi­mit­tu elo­ku­va on pääo­sin tur­kin­kie­li­nen, teks­ti­tys eng­lan­nik­si. (VA)
26/08/2021

Tekijät

Ohjaaja: Azra Deniz Okyay
Pääosissa: Dilayda Gunes Beril Kayar
Tarina: Azra Deniz Okyay

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy