Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Riemukupla tankki täynnä

Herbie Fully Again 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 200762EAN: 8717418066000

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nai­set ovat pa­rem­pia aja­jia ti­las­tois­sa, ja näemmä myös Rie­mu­kup­la-e­lo­ku­vien vii­mei­sessä osas­sa.

Nai­set ovat pa­rem­pia aja­jia ti­las­tois­sa, ja näemmä myös Rie­mu­kup­la-e­lo­ku­vien vii­mei­sessä osas­sa. Her­bie pan­naan taas ra­doil­le. Ihas­tut­ta­va pi­sa­ma­naa­ma Lind­say Lo­han pitä­nee mies­kat­so­jat vir­keinä. Si­vuo­sis­sa hyö­rii sel­lai­sia ni­miä kuin Matt Dil­lon ja Mic­hael Kea­ton.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa seitsemän poistettua kohtausta kommentein, alkuperäinen nimihahmotelma kommentein, viisi minuuttia epäonnistuneita otoksia, Lohanin musiikkivideo ja kolme pienoisdokumenttia kommentein. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy