Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Taru Sormusten herrasta

(J.R.R. Tolkien's) Lord of the Rings 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­koi­naan flo­pik­si lei­mat­tu ani­maa­tio kat­taa suu­ree­pok­ses­ta noin puo­let.

Ai­koi­naan flo­pik­si lei­mat­tu ani­maa­tio kat­taa suu­ree­pok­ses­ta noin puo­let. Ny­ky­sil­min se on kuin Da­vid Lync­hin Dyy­ni, puut­tei­neen­kin mu­ka­vaa kat­sot­ta­vaa ai­ka ajoin. Pa­hin pet­ty­mys seu­ra­si ai­koi­naan siitä, että ta­ri­na lop­pui Hel­min tais­te­luun ai­ka tö­keröllä ta­val­la. Mo­ni ei pidä myöskään kal­vo­tek­nii­kas­ta, jos­sa ani­maa­tio luo­daan elä­vien näyt­te­lijöi­den luo­mien liik­kei­den pääl­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää laadukkaalta, mutta kohinaa on sen verran, että syvätarkkuus jää jälkeen saman ajankohdan Disney-elokuvista. Ääniraita on tarpeeksi mahtipontinen, vaikkakin vain DS. Ei laisinkaan ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy