Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tuhon tiellä

The Way of the Gun 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Epäil­lyt-t­ril­le­rin kir­joit­ta­jan de­byyt­tioh­jaus on­nek­si jät­ti ta­kau­tu­mat ja luot­ti suo­rem­paan ker­ron­taan.

Epäil­lyt-t­ril­le­rin kir­joit­ta­jan de­byyt­tioh­jaus on­nek­si jät­ti ta­kau­tu­mat ja luot­ti suo­rem­paan ker­ron­taan.
Kes­ki­vai­heen tak­kui­lun jäl­keen hyvä, epä­ta­val­li­nen toi­min­ta/wes­tern/­film noir -e­lo­ku­va, jos­sa saat­taa in­tel­lek­tuel­leil­la ol­la pu­res­ke­le­mis­ta. Yk­si vii­saus­kin: nai­nen tar­vit­see tur­vaa ja mies hyväk­syntää.

Kuva, ääni & ekstrat

Liki täydellinen kuva, aivan vähäistä yksityiskohtien elämistä. Laadukas ääniraita.Ekstroissa ohjaajan ja säveltäjän kommenttiraita, traileri, erillinen musiikki-soundtrack säveltäjä Joe Kraemerin kommentein, erillinen musiikkiraita, biografiat, kuusi haastattelua (mm. Ryan Philippe, Benecio del Toro, James Caan ja Juliette Lewis), 6 min. mainosdokumentti, poistettujen kohtausten storyboard ja skenaario sekä faktaruutuja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy