Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ansa - The Parallax View

The Parallax View 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 83134EAN: 6415015507606

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

"T­he­re´s no evi­den­ce of cons­pi­ra­cy".

"T­he­re´s no evi­den­ce of cons­pi­ra­cy". Po­liit­ti­sen sa­la­lii­ton pe­rus­teok­sia, jo­ka on vai­kut­ta­nut mo­neen seu­raa­jaan­sa. Se­naat­to­ri mur­ha­taan, ja tut­ki­mus­ko­mis­sio ar­ve­lee, että ky­se on yk­silön eikä ins­ti­tuu­tion te­ko­sis­ta.
Jän­nittävä tril­le­ri on vi­suaa­li­ses­ti ja toi­min­nal­li­ses­ti vä­kevä. Ku­val­lis­ta luo­vuut­ta, muun muas­sa van­haa mul­ti­me­dia­tek­niik­kaa hyö­dyn­netään. War­ren Beat­tyn täh­dittä­mistä elo­ku­vis­ta pa­ras, mikä ei mo­nen mie­lestä ta­kaa mitään.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää selvästi tarkemmalta ja luonnollisemmalta kuin vanhalla, ei-anamorfisella R1-levyllä. Parallaksi on kahdesta pisteestä mitattu kulma, jolla arvioitiin pikkupoikana esimerkiksi vesitornin korkeutta. Elokuvasta selviää myös apinan pelaamana, kuinka vanha legendaarinen Tennis-tietokonepeli olikaan. Bongaa Bill McKinney, Syvän joen raiskaaja, hiljaisen tappajan roolissa. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy