Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Fun Size

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7332431039551

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nic­ke­lo­deon-­ka­na­van Hal­loween-ai­hei­nen tei­ni­ko­me­dia tytöstä, jo­ka saa kut­sun elämänsä tär­keim­piin pip­pa­loi­hin, mut­ta jou­tuu­kin kait­se­maan är­syttävää pik­ku­vel­jeään.

Nic­ke­lo­deon-ka­na­van Hal­loween-ai­hei­nen tei­ni­ko­me­dia tytöstä, jo­ka saa kut­sun elämänsä tär­keim­piin pip­pa­loi­hin, mut­ta jou­tuu­kin kait­se­maan är­syttävää pik­ku­vel­jeään. Yk­si asia joh­taa toi­sen kun­nes ko­ko yö on vierähtä­nyt yh­teen hen­gen­ve­toon ele­tyssä seik­kai­lus­sa, jon­ka var­rel­le mah­tuu tuh­ti kat­taus pe­rin­tei­siä jenk­ki­vi­vah­tei­sia elämä­no­pe­tuk­sia.
Ke­hys­ta­ri­na tun­nus­taa kaa­va­mai­suu­ten­sa ja sinällään le­nok­kaan epä­ta­va­no­mai­set hah­mot kai­pai­si­vat lisää eloa, mut­ta Hal­loween-hen­ki­nen ral­li ha­kee kui­ten­kin vä­hi­tel­len viih­dyttäväs­ti kier­rok­sia eikä Hal­loween-tee­mast ole vielä teh­ty liian mon­taa las­ten elo­ku­vaa. Ly­hyt jäl­kinäytös saa kui­ten­kin poh­ti­maan, että pik­ku­vel­jen si­joit­ta­mi­nen pääo­saan oli­si voi­nut joh­taa oma­peräi­sempään ja haus­kem­paan ko­me­diaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea, teknisesti tasokas kuva ja mukiinmenevä ääniraita. Ekstroissa hypettävä making of, poistettuja kohtauksia, mokia, Carly Rae Jespenin musiikkivideo ja koosteet sivuosan pikkuveljeä näyttelevästä Jackson Nicollista ja muiikkivideon tekemisestä. (IJ)
30/03/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy