Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rikollista peliä

New Blood 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.80*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ka­na­dan ja EU:n tuel­la teh­ty elo­ku­va on ih­meen vä­ki­val­tai­nen.

Ka­na­dan ja EU:n tuel­la teh­ty elo­ku­va on ih­meen vä­ki­val­tai­nen. Mie­hiä tip­puu kuin pa­him­mas­sa jenk­kip­ro­duk­tios­sa. Mo­ni­mut­kai­nen, vä­lillä oma­peräi­nen juo­ni­ku­vio, jos­sa riittää tai­vu­tuk­sia ja täyskäännök­siä. Pie­leen men­neen kid­nap­paus­kei­kan vai­hei­ta esi­tellään ta­kau­tu­mil­la. Roo­li­hah­mot esi­tellään pysäy­tys­ku­vil­la. Muis­tut­taa Re­ser­voir Dog­sia ja Epäil­tyjä. Van­ha kon­ka­ri John Hurt lois­taa. Mat­ri­xis­ta tu­tut Car­rie An­nie-Moss ja Joe Pan­to­lia­no jäävät oh­jaa­jal­ta hyö­dyntämättä.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen kuva kaipaisi anamorfista käsittelyä. Soundimaailma on aika alkeellinen vuoden 1999 leffaksi. Filmografiat. Muiden elokuvien trailereita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy