Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Saturday Night Fever

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nais­ten kengät!, Pin­ja, 5 v., kom­men­toi John Tra­vol­tan kuu­lui­saa kä­ve­lyä elo­ku­van alus­sa. Pik­ku­tyttö ta­ju­si tä­ten maa­li­kau­pan myyjän yh­teis­kun­nal­li­ses­ta ase­mas­ta enemmän kuin ko­ko Suo­men nuo­ri­so tal­vel­la 1978.
Yllättävän hy­vin rok­kaa­vaa dis­ko­mu­siik­kia. Kestää ai­kaa kuin po­lyes­te­ri, vaik­ka tätä pi­ti ai­koi­naan il­miönä in­ho­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman pehmeä kuva. Laadukas, uusi miksaus 5.1:ksi. Ekstroissa kommenttiraita, kolme poistettua kohtausta (3,5 min.) ja 31 min. dokumentti, josta selviää, että Travolta käveli ohjaajan ja leikkaajan yli saadakseen tanssikohtaukset yleiskuviksi. Paramount ei uskonut projektiin. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy