Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

School of Rock - Special Collector’s Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 107814EAN: 6415015508412

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Mi­nul­la ei kos­kaan ol­lut yhtä haus­kaa fil­ma­tes­sa.

”­Mi­nul­la ei kos­kaan ol­lut yhtä haus­kaa fil­ma­tes­sa. Enkä kos­kaan ole teh­nyt yhtä pal­jon töitä.” Jack Blac­kin si­tou­tu­mi­sen huo­maa. Sc­hool of Rock on yk­si his­to­rian par­hais­ta rock-ai­hei­sis­ta elo­ku­vis­ta. Si­jai­so­pet­ta­ja vie ala-as­teen kes­ki­luok­kai­set op­pi­laat rock­kei­kal­le. Ame­rik­ka­lai­seen nuo­ri­soe­lo­ku­vaan kuu­lu­vat ope­tuk­set osa­taan pu­kea vä­hemmän pul­lamös­syyn muo­toon. Sa­mal­la opi­taan pal­jon hyvästä mu­sii­kis­ta. Lap­set ovat upei­ta ja myös osaa­via muu­si­koi­ta. Jo nyt klas­sik­ko.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. 5.1:ssä voisi olla enemmän iskua, mutta musiikki on valittu erinomaisesti (The Who, AC/DC, Led Zeppelin, Doors jne.). Jopa David Bowien paras biisi ”Moonage Daydream” ja Mick Ronsonin kitarariffit löytyvät soundtrackilta. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, 25 min. dokumentti, 4 min. hillitön pätkä, jonka Jack Black lähetti Led Zeppelinille, musiikkivideo, 8 min. lasten videopäiväkirja, 17 min. MTV-päiväkirja ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy