Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bride of Chucky

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
LBX 1.83/1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

C­huc­ky, mur­haa­ja­nuk­ke, omaa tiet­tyä ma­kaa­be­ria ka­ris­maa, kos­ka ky­seessä on kau­hu­gen­ren pa­ro­dia.

C­huc­ky, mur­haa­ja­nuk­ke, omaa tiet­tyä ma­kaa­be­ria ka­ris­maa, kos­ka ky­seessä on kau­hu­gen­ren pa­ro­dia. Child's Play -sar­jan neljäs osa sai ni­mensä Fran­kens­tei­nin mor­sian -k­las­si­kos­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfiseksi laadukas kuva ja Dolby Surroundiksi äänekäs ääniraita. Ekstroissa Chuckyn hastattelu, traileri, dokumentti "Miten saada nuket puhumaan", Chucky kertoo vastanäyttelijästään Jennifer Tillystä, Chucky kertoo elämästään, kuvia maailman ensi-illasta ja musiikkivideo. K18.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy