Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Stick It – näytä niille!

Stick It 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 202894EAN: 8717418080709

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ur­hei­lue­lo­ku­vien pe­ri­syn­ti pii­lee mo­ni­nai­sis­sa kli­seissä: pa­ha/­hyvä, vi­hol­li­nen/ystävä, pel­ku­ruus/­roh­keus jne.

Ur­hei­lue­lo­ku­vien pe­ri­syn­ti pii­lee mo­ni­nai­sis­sa kli­seissä: pa­ha/­hyvä, vi­hol­li­nen/ystävä, pel­ku­ruus/­roh­keus jne. Myös nais­voi­mis­te­lun huip­pu­ta­sol­le si­joit­tu­va Stick It kär­sii näistä, mut­ta pys­tyy niistä huo­li­mat­ta tar­joa­maan har­vi­nai­sen ja tär­keän silmäyk­sen maail­maan, jos­sa nuo­ris­ta tytöistä ote­taan kaik­ki ir­ti. Tämä tehdään tyttöjä kun­nioit­taen ja kai­ken­lai­nen pii­lo­sek­sis­mi välttäen. Val­men­ta­jan roo­lis­sa ole­va Jeff Brid­ges pe­las­taa osal­taan pal­jon.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja hyväbiittinen ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Jessica Bendinger
Pääosissa: Jeff Bridges
Tarina: Jessica Bendinger
Kuvaus: Daryn Okada
Musiikki: Michael Simpson

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy