Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Puuta, heinää ja muutama vesiperä

Lock Stock & Two Smoking Barrels 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Eu­roop­pa­lai­nen toi­min­tae­lo­ku­va, ai­na­kin tans­ka­lai­nen ja brit­ti, al­koi yllättäen nous­ta par­ras­va­loi­hin: ta­ran­ti­no­lais­ta juo­ni­kur­vai­lua, näppärää dia­lo­gia ja mai­nioi­ta tyyp­pejä.

Eu­roop­pa­lai­nen toi­min­tae­lo­ku­va, ai­na­kin tans­ka­lai­nen ja brit­ti, al­koi yllättäen nous­ta par­ras­va­loi­hin: ta­ran­ti­no­lais­ta juo­ni­kur­vai­lua, näppärää dia­lo­gia ja mai­nioi­ta tyyp­pejä. Ritc­hie te­ki tämän vauh­ti­rai­nan tee­mois­ta vielä Snatc­hin, jon­ka rin­nal­la al­ku­peräi­nen näyttää ro­soi­sem­mal­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva lienee tarkoituksella hieman suttuinen. Aliasing-välkyntä ja kuvakohina johtuvat kuitenkin huonosta autorisoinnista. Kasvopinnoissa näkyy luonnotonta kiiltoa. Ääniraita ei säästele takakaiuttimien käyttöä. Hurja soundtrack: Junior Marvinin "Police and Thieves", Stoogesin "I Wanna be Your Dog", Pete Kingfieldin "16 with a Bullett". Ekstroissa vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy