Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hiiri joka murisi

The Mouse that Roared 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1958Kesto: 80 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­ter Sel­lers esittää mon­ta roo­lia ar­vos­te­tus­sa, mut­ta al­ku­puo­lel­taan hie­man van­hah­ta­val­ta vai­kut­ta­vas­sa brit­ti­ko­me­dias­sa.

Pe­ter Sel­lers esittää mon­ta roo­lia ar­vos­te­tus­sa, mut­ta al­ku­puo­lel­taan hie­man van­hah­ta­val­ta vai­kut­ta­vas­sa brit­ti­ko­me­dias­sa. On­nek­si vii­mei­set puo­li tun­tia ovat yhtä nau­run­pyrs­kettä.
Pien­val­tion pää­vien­ti­tuo­te, Pi­not Gran Fe­nwick -vii­ni, jou­tuu ka­li­for­nia­lais­ten ka­ta­lan tuo­te­merk­ki­kaap­pauk­sen koh­teek­si. Pää­tetään ju­lis­taa so­ta, jo­ka ha­lu­taan hä­vitä jenk­kien jäl­leen­ra­ken­nu­soh­jel­man toi­vos­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva on paikoin rakeinen ja kohinainen. Selkeän monoraidan valopilkku on upea piano, joka jäljittelee mykkäfilmien soundia. Elokuvassa tehtiin luultavasti ensimmäistä kertaa pilaa filmiyhtiön tunnuksesta. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy