Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Saving Private Ryan

Pelastakaa sotamies Ryan 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 153 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

En­simmäi­set 20 mi­nuut­tia tar­joa­vat rea­lis­ti­sin­ta so­dankäyn­tiä elo­ku­van his­to­rias­sa.

En­simmäi­set 20 mi­nuut­tia tar­joa­vat rea­lis­ti­sin­ta so­dankäyn­tiä elo­ku­van his­to­rias­sa. Eri­koi­nen dra­ma­tur­gia pu­ree. Suo­ra­vii­vai­ses­ti ete­nevässä elo­ku­vas­sa ei ole kuin yk­si juo­nenkään­ne. Kä­si­va­ra­ku­vaus­ta käy­tetään tai­ten.

Kuva, ääni & ekstrat

Jonkin verran rakeisuutta. Myös hieman rajattu kuva (1.85:1 teatterissa). Mutta ääniraita on upea. Vahvistin on syytä panne lujalle, kun muu perhe on poissa kotoa. Jos tätä vertaa jenkkien DTS-versioon, soundit ovat jopa jykevämmät ja ainakin raaemmat. DTS on paremmin tasapainossa. Kahdella levyllä. "Into the Beach" -dokumentti, kaksi traileria, tuotantotietoja ja biografiat. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Steven Spielberg
Pääosissa: Tom Hanks
Tarina: Robert Rodat
Kuvaus: Janusz Kaminski
Musiikki: John Williams
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy