Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Odotuksia

Hope and Glory 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.82*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Boor­ma­nin omiin ko­ke­muk­siin pe­rus­tu­va, op­ti­mis­ti­nen per­he­ta­ri­na ku­vaa per­soo­nal­li­sel­la ta­val­la, mil­lais­ta elämä oli ko­ti­rin­ta­mal­la toi­sen maail­man­so­dan ai­ka­na.

Boor­ma­nin omiin ko­ke­muk­siin pe­rus­tu­va, op­ti­mis­ti­nen per­he­ta­ri­na ku­vaa per­soo­nal­li­sel­la ta­val­la, mil­lais­ta elämä oli ko­ti­rin­ta­mal­la toi­sen maail­man­so­dan ai­ka­na. Ai­na­kaan tur­has­ta vä­ki­val­las­ta eivät pu­ri­taa­nit voi oh­jaa­jaa tällä ker­taa syyttää, sillä so­dan kau­hut eivät juu­ri­kaan näy. Enemmän­kin ky­se on nos­tal­gias­ta van­haa Eng­lan­tia koh­taan. Ta­pan­sa mu­kaan Ian Ban­nen lois­taa van­ho­ja tyttöystä­viään muis­te­le­va­na isoisänä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Värit ovat hailakat ja kasvot näyttävät pinkeiltä. Hieman rakeisuutta, muuten ok.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy