Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Personal History of David Copperfield

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165236426

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

C­har­les Dic­ken­sin ”­Da­vid Cop­per­field”:in in­noi­tuk­sek­seen ot­ta­va draa­ma­ko­me­dia on kei­ka­roi­van ek­sent­ri­nen ja val­loit­ta­van hui­ken­te­le­va ta­paus.

C­har­les Dic­ken­sin ”­Da­vid Cop­per­field”:in in­noi­tuk­sek­seen ot­ta­va draa­ma­ko­me­dia on kei­ka­roi­van ek­sent­ri­nen ja val­loit­ta­van hui­ken­te­le­va ta­paus. Ny­kypäivän hen­gen mu­kai­ses­ti ro­tu­ra­jo­ja murs­kaa­va elo­ku­va (vrt. Brid­ger­ton) aset­taa Dev Pa­te­lin ni­mio­saan ja Dic­ken­sin ta­ri­nan muu­sak­seen, mut­ta sa­na­tar­kan tai muu­toin­kaan tar­kan toi­sin­non si­jaan nyt ta­voit­tee­na on lup­sa­kan hyvän­tuu­li­nen ja len­nok­kaan haus­ka epi­so­di teks­tin in­noit­ta­ma­na.
Tämä on hil­peän ten­hoa­va pe­rio­die­lo­ku­va, jo­ka kek­sii ru­no­mi­tan uu­del­leen ja lai­naa esi­ku­vaan­sa omiin tar­koi­tuk­siin­sa — mut­ta ai­na hyvän­tuu­li­ses­ti ja hyvää tar­koit­taen. Ha­ja­mie­li­ses­ti ja pai­koin äk­kinäi­ses­ti pouk­koi­le­va ta­ri­na jää mil­tei si­vu­sei­kak­si, mut­ta per­for­mans­sin tun­nel­ma on mai­nio.

Kuva

Komea kuva toistaa viimeistä piirtoa viitseliäästi loihditun puvustuksen ja lavastuksen näyttävösti. Värit ovat kylläisiä, kankaat rikkaita ja miljöö sekin vetoavan moninainen. Toisinaan varjot vaativat veronsa yksityiskohdista, mutta kokonaisuutena jälki on vaivatta kiitettävää.

Ääni

Rauhallinen ääniraita suhtautuu dialogiin kuin runonlausuntaan, mutta kokonaisuus hengittää vapaasti.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
29/03/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy