Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pojan kaksi maailmaa

The Education of Little Tree 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 6415015507941

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Litt­le Tree muut­taa iso­van­hem­pien­sa luok­se omien van­hem­pien­sa kuol­tua.

Litt­le Tree (Jo­seph Ash­ton) muut­taa iso­van­hem­pien­sa (Ja­mes Cro­mwell ja Tan­too Car­di­nal) luok­se omien van­hem­pien­sa kuol­tua. Isoisä al­kaa kou­lut­taa poi­kaa in­tiaa­ni­ta­voil­le. Kas­vu­ta­ri­na on ra­ken­net­tu klas­si­sen elo­ku­van kei­noin upei­den näyt­te­lijöi­den ra­ken­taes­sa draa­maa. Tun­tei­kas kä­si­kir­joi­tus kul­kee to­ki en­nal­ta ar­vat­ta­via pol­ku­ja on­nis­tuen välttämään pa­him­mat lat­teu­det.

Kuva, ääni & ekstrat

Terävyys miellyttää, kuva voisi olla kirkkaampi. Tummahkot sävyt toimivat jylhissä maisemissa. Laadukas ääniraita pysyttelee keskikaiuttimessa. Mark Ishamin hieno score soi hillitysti. Ei ekstroja. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy