Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Plunkett & Macleane - Rahat ja henki

Plunkett & Macleane 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34*
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 101275EAN: 6420201090367

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­val­li­sen ver­ran ryöväi­lyä ja sitä seu­raa­vaa var­kai­den jah­tai­lua ku­ten his­to­rial­li­ses­sa toi­min­ta­ko­me­dias­sa kuu­luu­kin.

E­lo­ku­val­li­sen ver­ran ryöväi­lyä ja sitä seu­raa­vaa var­kai­den jah­tai­lua ku­ten his­to­rial­li­ses­sa toi­min­ta­ko­me­dias­sa kuu­luu­kin. Her­ras­miesmäi­sel­le rik­kai­den put­saa­mi­sel­le hae­taan oi­keu­tus­ta. To­ki kä­si­kir­joi­tuk­seen on muis­tet­tu kir­joit­taa mu­kaan myös nuo­ri kau­nis nai­nen, jo­ka omis­taa sydä­mensä ri­kol­li­sel­le.
Mu­siik­ki­te­le­vi­sio­su­ku­pol­ven ko­sis­ke­lu eli mo­der­nin mu­sii­kin käyttö 1700-lu­vun Eng­lan­tiin si­joit­tu­vas­sa elo­ku­vas­sa ei ole an­teek­sian­net­ta­vaa. On­nek­si voi ai­na luot­taa sii­hen, että Ro­bert Car­ly­le ei petä. Sen si­jaan Jon­ny Lee Mil­ler ja Liv Ty­ler edus­ta­vat heh­ku­vi­ne ihoi­neen sitä kiiltä­vien näyt­te­lijöi­den ker­hoa, jos­ta ei ihan huo­let­ta voi pääe­siin­tyjää jo­kais­ta ker­takäyttö­rai­naa pe­las­ta­maan pal­ka­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Postilaatikkokuva on komeaksi värjätty. Tummista sävyistäkin on saatu terävyys irrotettua kelvollisesti. Järjetön tasapaksu meteli ja ärsyttävä soundtrack jättävät huonon maun. Ekstrapuolella ei tarjoilla mitään. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy