Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Wyatt Earp

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1994Kesto: 191 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
VC1 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 98999EAN: 7321946142689

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Law­ren­ce Kas­dan on hyvä kä­si­kir­joit­ta­ja, mut­ta Wyatt Ear­pis­sa ih­me­tystä herättää se, että juu­ri dra­ma­tur­gia on­tuu.

Law­ren­ce Kas­dan on hyvä kä­si­kir­joit­ta­ja, mut­ta Wyatt Ear­pis­sa ih­me­tystä herättää se, että juu­ri dra­ma­tur­gia on­tuu.
E­lo­ku­va va­lot­taa län­nen kul­ta-a­jan kuu­lui­sim­man lain­val­vo­jan uran al­ku­tai­val­ta luul­ta­vas­ti to­tuu­den­mu­kai­ses­ti, mut­ta ta­voit­te­lee liian in­nok­kaas­ti eep­pi­syyttä. On tur­han sen­ti­men­taa­li­nen ja jun­naa pai­kal­laan. Ear­pien per­he­kes­kei­syyttä ko­ros­te­taan naii­vil­la dia­lo­gil­la.

Kuva & ääni

Komea teräväpiirtokuva loihtii esiin selkeästi enemmän yksityiskohtia kuin aiempi DVD-julkaisu, ja antaa siten tapahtumille ilahduttavan välittömän luonteen. Aivan tarkimmasta toistosta jäädään ehkä vielä karvan verran, mutta toisaalta kuva ei myöskään kärsi luonnottomasti yliterävöityksestä. Alun maissipeltokohtauksessa esiintyy lievää ylimääräistä värinää, mutta ongelmaksi asti tästä ei ole. Ääniraita hyödyntää hyvin James Newton Howardin musiikkia ja lataa riittävästi potkua myös tulitaisteluihin, vaikka vaikutelma onkin ennen kaikkea rauhallisen ongelmaton.

Ekstrat

DVD:ltä tutuissa ekstroissa kaksi samansuuntaista dokumenttia elokuvan teosta ja tarinan taustoista (yht. 37 min.), poistettuja kohtauksia (18 min.) ja traileri. Ekstrat esitetään SD-muodossa ja ilman suomenkielistä tekstitystä. (PS/IJ)
13/10/2008
13/10/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy