Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sininen salama

Blue Thunder 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 91072  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Roy Sc­hei­der ei ole pääs­syt ai­van pääo­saan.

Roy Sc­hei­der ei ole pääs­syt ai­van pääo­saan. Sitä näyt­te­lee mie­hen käyttämä tais­te­lu­he­li­kop­te­ri, jo­ka pys­tyy vä­littämään ku­vaa es­tei­den lä­pi, kuu­lee pie­nimmät­kin ri­sauk­set ja on it­sessään tu­ho­voi­mai­nen ase.
He­kot oli­vat täl­lai­sia pa­ri­kym­mentä vuot­ta sit­ten, mitä ne ovat tänään? Jos Suo­mi jos­kus hank­kii tais­te­lu­kop­te­rei­ta (tai­si hank­kia), nii­den hin­ta ei var­mas­ti tu­le py­symään bud­je­toi­dus­sa. Tämän le­vyn oli­si voi­nut näyttää ai­na­kin Lip­po­sen hal­li­tuk­sen puo­lus­tus­va­lio­kun­nal­le. Suu­ri osa ta­pah­tu­mis­ta käydään pi­meässä yössä ja il­mas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Levy selviytyy tehtävästä kunnialla. Panavision-elokuva esitettiin teattereissa 2.39:1-kuvasuhteella. Filmografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy