Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rebecca

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1940Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Seu­raa­jan osa voi ol­la kar­mai­se­va.

Seu­raa­jan osa voi ol­la kar­mai­se­va. Hitc­hin elo­ku­vas­ta saa eni­ten ir­ti juu­ri työ­paik­kaan­sa vaih­ta­nut. Sa­mal­la tämä Daph­ne du Mau­rie­rin ro­maa­niin pe­rus­tu­va tril­le­ri on oh­jaa­jan­sa ro­mant­ti­sim­pia teok­sia, mitä ei estä edes ää­rim­mil­leen vi­ri­tet­ty sek­suaa­li­nen ah­dis­tu­nei­suus. Ju­dith An­der­so­nin les­bo­vai­kut­tei­nen roo­li pää­sisäkkö Dan­ver­si­na jää mie­leen läh­temättömäs­ti.
Hie­man ku­va­ko­hi­naa ja print­ti­vi­ko­ja. Näyttää kui­ten­kin ai­ka hyvältä. Sel­keä mo­no­rai­ta, jo­ka tois­taa Lau­ren­ce Oli­vie­rin upean ää­nen sa­met­ti­ses­ti. Ekst­rois­ta löy­tyvät vain sup­peat fil­mog­ra­fiat ja mui­den elo­ku­vien trai­le­rei­ta.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy