Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Spider

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Har­vi­nais­laa­tui­nen elo­ku­va, jo­ka su­kel­taa mie­len järk­ky­mi­sen taus­toi­hin hy­vin rea­lis­ti­sel­la ta­sol­la.

Har­vi­nais­laa­tui­nen elo­ku­va, jo­ka su­kel­taa mie­len järk­ky­mi­sen taus­toi­hin hy­vin rea­lis­ti­sel­la ta­sol­la. Ker­ran­kin kah­des­sa ai­ka­ta­sos­sa kul­ke­mi­nen ja me­ta­ta­sol­la pe­laa­mi­nen on pe­rus­tel­tua eikä pelkkä kli­sei­nen kik­ka.
S­kit­sof­ree­nik­ko (u­pea Ralph Fien­nes) pa­laa lap­suu­teen­sa, kun isän (Gab­riel Byr­ne) ja äi­din vä­li­nen tra­ge­dia joh­ti po­jan hul­luu­teen. Tai mitä oi­keas­taan ta­pah­tui­kaan. Cro­nen­berg ku­vaa mes­ta­ril­li­ses­ti, kuin­ka mie­len kort­ti­pak­kaa, tot­ta ja ku­vi­tel­maa, ih­mi­sai­vot pys­tyvätkään se­koit­ta­maan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroihin on tallennettu 20 min. dokumentti, biografiat, traileri ja faktaruutuja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy