Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Bible … In the Beginning

Raamattu … alussa loi Jumala 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 168 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.20
Ääniraita: Dolby Digital 4.0
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 74575EAN: 7391772395047

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Suu­ri kir­ja, jos­sa ei pu­hu­ta tai­vaas­ta tai hel­ve­tistä, eli Van­ha tes­ta­ment­ti on san­ka­ri­ta­ru, jon­ka kaik­ki tun­te­vat jo ala-as­teiästä läh­tien.

Suu­ri kir­ja, jos­sa ei pu­hu­ta tai­vaas­ta tai hel­ve­tistä, eli Van­ha tes­ta­ment­ti on san­ka­ri­ta­ru, jon­ka kaik­ki tun­te­vat jo ala-as­teiästä läh­tien. Dy­naa­mi­nen oh­jaa­ja oli­kin pe­rin juu­rin hu­kas­sa pompöö­sin ee­pos­tyy­linsä kes­kellä.
Yk­sittäi­set suo­ri­tuk­set pi­ristävät muu­ten pe­rin vä­syttävää tah­tia, jo­ka saa de Mil­len Kym­me­nen käs­kyä tun­tu­maan Mou­lin Rou­gel­ta.
Pe­ter O’­Too­le kylmää kol­me­na en­ke­linä, jo­ka hä­vittää So­do­man ja Go­mor­ran. Nuo­ri Ric­hard Har­ris kär­vis­te­lee Kai­ni­na.

Kuva, ääni & ekstrat

D-150 -kuvan yksityiskohdat elävät, mutta muuten tarkkuus on tyydyttävä. Selkeä monoraita. Ekstroissa traileri.. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy