Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

One Way

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 6.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165307423

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pik­ku­kon­na pa­ke­nee isom­paa kon­naa luo­ti kyl­jessä ja kas­si täynnä ra­haa sekä huu­mei­ta.

Pik­ku­kon­na (räppä­ri Mac­hi­ne Gun Kel­ly) pa­ke­nee isom­paa kon­naa luo­ti kyl­jessä ja kas­si täynnä ra­haa sekä huu­mei­ta. Tip­pa ti­pal­ta ka­ve­ri vuo­taa kui­viin el­lei pa­ko­bus­sin kans­sa­mat­kus­ta­jis­ta, sitä seu­raa­vis­ta mur­ha­mie­histä tai omas­ta huns­vot­ti-isästä (Ke­vin Ba­con) ole apua.
U­ni­ses­ti avau­tu­va ri­kos­lo­ru ei kerää pis­teitä oma­peräi­syy­destä tai kai­va kouk­kuaan syväl­le li­haan, mut­ta tek­ni­siltä an­sioil­taan ky­se on pe­rin on­nis­tu­nees­ta ku­jan­juok­sus­ta. Hie­man vä­hemmän tyhjänpäiväistä lä­tinää ja pieh­ta­roin­tia pelkän ajan­ta­pon ni­missä ja tämä voi­si ol­la jo­ta­kin Clint Eas­twoo­din Luo­ti­ku­jan tai Ge­ne Hack­ma­nin Lä­hellä kuo­le­maa -jännä­rin ve­rois­ta omas­sa vi­deo­luo­kas­saan. Lo­pul­ta tämä on kui­ten­kin vain bud­jet­ti­luo­kan laa­tik­kojännä­ri.

Kuva

Teknisesti erinomainen kuva on luonteva ja jäsentynyt. Kevyestä käsivarakuvauksesta huolimatta jälki on moitteettoman erottelevaa. Avarasti aloittava kuva päätyy vähitellen kuurupiiloiluksi penkkirivien välissä.

Ääni

Puhevetoinen ääniraita toistaa dialogin läsnäolevasti ja vähän ryminän uskottavasti. Kokonaisuus on enemmän uninen kuin taianomainen, mutta suoraan videolle -sarjan viidykkeenä tämä on asiallinen esitys.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
11/05/2023

Tekijät

Ohjaaja: Andrew Baird
Pääosissa: Colson Baker Kevin Bacon Travis Fimmel
Tarina: Ben Conway
Kuvaus: Tobia Sempi
Musiikki: Raffertie

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy