Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Chinatown

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1974Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: 20th Century FoxKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112739614

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

C­hi­na­town edus­ti jo al­ku­teks­teistä läh­tien 1940-­lu­vun film noi­ria, mut­ta upeas­ti mo­der­nin tek­nii­kan avul­la ku­vat­tu­na.

C­hi­na­town edus­ti jo al­ku­teks­teistä läh­tien 1940-lu­vun film noi­ria, mut­ta upeas­ti mo­der­nin tek­nii­kan avul­la ku­vat­tu­na.
Das­hiell Ham­mett, Ray­mond Chand­ler ja ai­kan­sa mus­tat elo­ku­vat sai­vat hie­non kun­nia­no­soi­tuk­sen, jo­ka jää oh­jaa­ja Ro­man Po­lans­kil­ta ja muil­ta yrittä­jiltä ikui­ses­ti ylittämättä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvaan ja ääneen suhtauduin möänteisesti jo vanhaa Finnkino/Paramountin DVD-levyä katsellessani. BD toki näyttää ja kuulostaa paremmalta kuin koskaan. Ihme kyllä mukana ei ole mitään ekstroja, kun DVD:llä oli traileri sekä ohjaajan, käsikirjoittaja Robert Townen ja tuottaja Robert Evansin haastattelut. Vanha levy on siten syytä säilyttää. (PS)
18/07/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy