Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kimpassa

Tillsammans 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Åmå­lin tytöt ves­sas­ta ulos suos­tu­tel­lut Moo­dys­son siir­tyi ku­vaa­maan 1970-­lu­vun tuk­hol­ma­lais­kom­muu­nin va­pau­tu­nut­ta ah­dis­tu­nei­suut­ta.

Åmå­lin tytöt ves­sas­ta ulos suos­tu­tel­lut Moo­dys­son siir­tyi ku­vaa­maan 1970-lu­vun tuk­hol­ma­lais­kom­muu­nin va­pau­tu­nut­ta ah­dis­tu­nei­suut­ta. Eri­lai­nen ja haus­ka­kin elo­ku­va, mut­ta sa­mal­la ra­sit­ta­van ha­pui­le­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä, levottoman kameran riuhtomisen rikkoma kuva. Pelkistetty ääniraita toistaa dialogin mukisematta. 12 poistettua kohtausta, neljä traileria ja kattavat faktat. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy