Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Muukalainen

Savate 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: GlobalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Global) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lem­peä, mut­ta tap­pa­van te­ho­kas muu­ka­lai­nen ojen­taa syrjä­kylän kon­nia.

Lem­peä, mut­ta tap­pa­van te­ho­kas muu­ka­lai­nen ojen­taa syrjä­kylän kon­nia. Sa­va­te-tais­te­lunäytök­siä länkkä­ri­miljöössä. Simp­pe­li juo­ni, mut­ta ker­takäyttö­viih­teenä ok.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä, mutta rauhallinen kuva, eikä kohinaakaan ole haitaksi asti. Toimiva, huoliteltu ääniraita - luonnollisuudesta tai tehosteiden uskottavuudesta ei tosin ole tietoakaan. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy