Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Levottomat kädet

Idle Hands 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sp­lat­ter­mai­nen toi­min­ta­ko­me­dia pa­ta­lais­kas­ta po­jas­ta, jon­ka elämään raa­ma­tul­li­nen ki­rous tuo vauh­tia.

Sp­lat­ter­mai­nen toi­min­ta­ko­me­dia pa­ta­lais­kas­ta po­jas­ta, jon­ka elämään raa­ma­tul­li­nen ki­rous tuo vauh­tia. Ki­rous muut­taa hä­nen kä­tensä au­to­no­mi­sek­si tap­po­ko­neek­si ja pian ke­nelläkään ei enää ole haus­kaa – pait­si kat­so­jal­la. Kau­hue­lo­ku­va­na tämä oli­si sur­kea esi­tys, mut­ta täl­lai­se­na len­nok­kaan yliam­pu­va­na ko­me­dia­na san­gen mu­kiin­me­nevä.

Kuva, ääni & ekstrat

Alle keskitason kuva ja ääni. Kommenttiraita on todella hulppeaa kuunneltavaa. Levyllä lisäksi mm. lyhyt dokumentti, tyylikäs vaihtoehtoinen loppu, traileri ja faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy