Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Ghostbusters - 3D

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 117/134 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MVC 3D 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162371564

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­lun­pe­rin pyhäinhäväis­tyk­seltä vai­kut­ta­nut uu­sin­ta­ver­sio pal­jas­tuu vet­reäk­si haa­mu­hu­pai­luk­si omas­sa oi­keu­des­saan.

A­lun­pe­rin pyhäinhäväis­tyk­seltä vai­kut­ta­nut uu­sin­ta­ver­sio pal­jas­tuu vet­reäk­si haa­mu­hu­pai­luk­si omas­sa oi­keu­des­saan. Nai­se­ner­gial­la la­dat­tu re­buut­ti pa­tis­taa uu­den ne­li­kon New Yor­kia uh­kaa­vien haa­mu­jen jäl­jil­le, eikä to­hi­nas­sa eh­di hau­ko­tus tul­la. Näppä­rin elein al­ku­peräi­sil­le elo­ku­vil­le hat­tua nos­ta­va, ja mo­nis­ta sa­mois­ta ris­teyk­sistä oman tiensä et­sivä, elo­ku­va on vauh­di­kas, haus­ka ja tuo­re hu­vi­puis­toa­je­lu, jo­ka löytää mo­net sa­mois­ta nuo­teis­ta kuin esi-isänsä.
Al­ku­peräi­set haa­mu­jen­giläi­set te­kevät elo­ku­vas­sa ku­kin ca­meon, muo­dos­sa tai toi­ses­sa. Lop­pu­teks­tien jäl­keen nähtävä koh­taus lu­paa jat­ko-o­sas­sa esi­tellä vielä yh­den van­han tut­ta­va­van: Zuu­lin.
Bok­si sisältää sekä elo­ku­van al­ku­peräi­sen teat­te­ri­ver­sion, että uu­den noin 7 mi­nuu­til­la jat­ke­tun pi­den­ne­tyn ver­sion. 3D:nä tar­jol­la on vain al­ku­peräi­nen teat­te­ri­ver­sio.

Kuva

Kuva on terävä, värikylläinen ja miellyttävän vakaa, mutta 3D-tilakuvan osalta jää paljon toivottavaa. Panoramat New Yorkin yllä näyttävät hyvältä, tietokoneella luodut haamut ottavat tilansa vaikuttavasti ja protonisuihkut viuhuvat näiden perässä näyttävästi, mutta muutoin tilakuva on ärsyttävän epäaito. Tietokoneella luodut tehosteet ja kahinat näyttävät muikean hyviltä, mutta kuvatuissa osioissa tilavaikutelma on usein heikko: litteät pahvifiguurit järjestäytyvät tilaan kuin kiiltokuvat ja syvyysvaikutelma on liioitellun dramaattinen erityisesti pienissä sisätiloissa. Silloin tällöin keinotekoisesti luotu 3D onnistuu myös kuvatuissa osioissa, mutta turhan usein tekee mieli vaihtaa 3D-lasit 2D-tilaan. Lopputuloksena on kiva huvipuistoajelu, mutta aitona 3D:nä tämä voisi olla paljon parempi kokonaisuus.

Ääni

Energinen ääniraita riekkuu ja käristää kohteitaan asiallisissa määrin katsojan tärykalvoja koskaan rasittamatta.

Ekstrat

Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, poistettuja kohtauksia, mokia ja making of -kooste. Boksi sisältää myös elokuvan 2D-version omalla levyllään. (IJ)
19/12/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy