Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Alien Hunter

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 106661EAN: 5051160121512

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vaa­ti­mat­to­mil­la te­hos­teil­la ryy­di­tet­ty hi­das­tem­poi­nen tie­teisjännä­ri ma­te­maa­ti­kos­ta, jo­ka lennä­tetään na­pajää­tiköl­le pur­ka­maan jää­kim­pa­leen sisältä sin­koi­le­via koo­dat­tu­ja ra­diolä­he­tyk­siä.

Vaa­ti­mat­to­mil­la te­hos­teil­la ryy­di­tet­ty hi­das­tem­poi­nen tie­teisjännä­ri ma­te­maa­ti­kos­ta, jo­ka lennä­tetään na­pajää­tiköl­le pur­ka­maan jää­kim­pa­leen sisältä sin­koi­le­via koo­dat­tu­ja ra­diolä­he­tyk­siä. Miljöö on to­dis­te­tus­ti otol­li­nen, ja tässä myös la­vas­tus on on­nis­tu­neen us­kot­ta­vaa, mut­ta va­li­tet­ta­vas­ti ta­ri­na on yllä­tyk­setön ja hah­mois­ta on jo­pa tur­ha pu­hua.
Etäi­nen ja tunk­kai­nen dia­lo­gil­taan, vaa­ti­ma­ton ti­la­tun­nul­taan, vaik­ka erinäistä alien-pö­rinää on­kin laa­jen­net­tu myös ta­ka­ka­na­viin. Ku­va on vä­ris­tois­tol­taan sa­mea, mut­ta muu­toin koh­ta­lai­sen tark­ka.
Ekst­rois­sa hyvä, huo­mat­ta­vas­ti it­se elo­ku­vaa mie­len­kiin­toi­sem­pi oh­jaa­jan kom­ment­ti­rai­ta, ta­va­no­mai­sia pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia kom­men­tein (10 min.), ku­vaus­paik­ko­jen et­sintää (10 min.), koh­ta­lai­nen ma­king of (16 min.), sto­ry­board- ja raa­ka­ma­te­riaa­lin ver­tai­lu val­mii­seen elo­ku­vaan, jä­sen­net­ty ku­va­gal­le­ria ja ana­mor­fi­set/D­D5.1 mai­nost­rai­le­rit T3:s­ta, Bad Boys 2:s­ta ja Char­lien en­ke­lit 2:s­ta. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy