Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pleasantville – Onnellisten kaupunki

Pleasantville 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.80*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Maa­gi­nen kau­ko-oh­jain kiidättää jenk­ki­si­sa­ruk­set ny­kypäivästä kes­kel­le 1950-­lu­vun suo­sit­tua saip­pua­sar­jaa, Tru­man Show/­Last Ac­tion He­ro -­tyyp­pi­sessä draa­mas­sa ”P­lea­sant­vil­le”.

Maa­gi­nen kau­ko-oh­jain kiidättää jenk­ki­si­sa­ruk­set ny­kypäivästä kes­kel­le 1950-lu­vun suo­sit­tua saip­pua­sar­jaa, Tru­man Show/­Last Ac­tion He­ro -tyyp­pi­sessä draa­mas­sa ”P­lea­sant­vil­le”. Pääa­sias­sa tar­jol­la on kai­ken­lais­ta pin­tahömppää, pik­ku­ki­vo­ja jut­tu­ja ja tech­ni­co­lor-kik­kai­lua, mut­ta het­kittäin elo­ku­va on­nis­tu ole­maan jo­pa vai­kut­ta­va, mel­keinpä kos­ket­ta­va­kin. Tek­ni­ses­ti ai­nut­laa­tui­nen, mut­ta sisällöltään ei niinkään. Tek­ni­ses­ti kor­kea­ta­soi­sel­la le­vyllä li­suk­kei­na laa­du­kas trai­le­ri (1.85:1 ja DD5.1), 30 mi­nuu­tin do­ku­ment­ti ja vieläpä ihan mie­len­kiin­toi­nen oh­jaa­jan kom­ment­ti­rai­ta­kin. Hyvä pa­ket­ti. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy