Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Child's Play 3

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Good Guy -­merk­ki­nen nuk­ke vaa­nii nyt 16 vuo­den ikään eh­ti­nyttä An­dya.

Good Guy -merk­ki­nen nuk­ke vaa­nii nyt 16 vuo­den ikään eh­ti­nyttä An­dya. K18 mer­kintä lie­nee ai­noa syy, jo­ka sa­tun­nais­ta ku­lut­ta­jaa voi­si kiin­nos­taa. Toi­mii myös R4-soit­ti­mis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitasoa heikompi audiovisuaalinen tuote. Ääniraita sisältää jonkin verran vasemmalta oikealle liikkuvaa ääntä. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy