Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Slackers - pinnarit

Slackers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Al­kaa haus­kal­la dia­lo­gil­la, jos­sa tehdään pi­laa näy­te­pul­loil­le ah­nei­den vii­nik­rii­ti­koi­den kus­tan­nuk­sel­la.

Al­kaa haus­kal­la dia­lo­gil­la, jos­sa tehdään pi­laa näy­te­pul­loil­le ah­nei­den vii­nik­rii­ti­koi­den kus­tan­nuk­sel­la. Muu­ten köyhän mie­hen ame­ri­can­pie­ta mas­tur­boin­tei­neen ja kaik­ki­neen. Te­kijät eivät tiedä, että Phi­lip Roth tyh­jen­si tämän ai­he­pii­rin jo yli 30 vuot­ta sit­ten. Ca­me­ron Diaz te­kee pi­ka­vi­sii­tin.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeähkö ja aavistuksen rakeinen kuva. Keskitason ääniraita. Elokuvamusiikin säveltänyt ryöstöviljelee härskisti The Whon "Baba O'Riley'a". Ekstroihin on tallennettu 13 min. ylijäämäfilmiä ja 5 min. dokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy