Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Gourmet Club

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 63 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 570655002428

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tästä voi löytää tu­tun oloi­sia, mut­ta hy­vin liioi­tel­tu­ja gour­met-­hah­mo­ja pää­kau­pun­kim­me syk­keestä.

Tästä voi löytää tu­tun oloi­sia, mut­ta hy­vin liioi­tel­tu­ja gour­met-hah­mo­ja pää­kau­pun­kim­me syk­keestä. Eli­tis­ti­nen, mut­ta van­haan ra­haan poh­jaa­va iso­jen poi­kien klu­bi on ih­meissään, kun yk­si bud­denb­roo­ki­lai­sis­ta jä­se­nistä (Han­nu-Pek­ka Björk­man) tuo sa­la­peräi­sestä raa­ka-ai­nees­ta teh­tyä gour­met-ruo­kaa ar­vat­ta­vak­si. Sinänsä al­ku­peräkään ei ole tär­keä, vaan ruoan vai­ku­tus mies­kun­toon. Mus­taa huu­mo­ria, jo­ta maus­taa Coen-tuo­tos­ten ja tv-tuo­tan­to­jen tut­tu Mic­hael Ba­da­luc­co huip­pu­me­su­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Tv-tekniikalla aikaansaatu laadukas kuva ja selkeä ääniraita. Ekstroissa 19 min. dokumentti, still-galleria ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy