Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vankileiri 17

Stalag 17 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1953Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Terävänäköi­nen ryhmäp­sy­ko­lo­gian op­pi­tun­ti.

Terävänäköi­nen ryhmäp­sy­ko­lo­gian op­pi­tun­ti. Si­joit­tuu nat­sien toi­sen maail­man­so­dan ai­ka­na yllä­pitämään van­ki­lei­riin, jos­sa liit­tou­tu­nei­den yh­teisö poh­tii, ku­ka on pet­tu­ri. Al­le­go­ria työelämästä: eri­lai­suut­ta ei missään ryhmässä sie­detä, jo­ten Wil­liam Hol­de­nin kaup­pa­mies jou­tuu epä­suo­sioon. Myös haus­ka elo­ku­va. Sveit­siläi­siä Ge­ne­ven so­pi­muk­sen tar­kas­ta­jia pan­naan hal­val­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason mustavalkokuva. Ääniraidalla on jonkin verran kohinaa. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. Suomentaja: missä sijaitsee Zinzinnati? (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy